Kategorier
Renovering

Renovera källare i Stockholm och uppgradera din villa

Funderingar på att renovera källare i Stockholm? Oftast används källaren opraktiskt och fel. Din källare har stor potential och kan förändra ditt boende.

Egentligen finns det inte mycket man inte kan göra med sitt källarplan. Det är bara det att alltför få tar tag i saken. Ofta är den outnyttjade ytan minst lika stor som planet ovanför men bara en liten del av den används på ett vettigt sätt. Visst, i många hus finns där matkällare eller tvättstuga men om man ska vara ärlig är de flestas källare en enorm skräpkammare bara. Ändra på den saken och gör ditt boende mer attraktivt.

Fast många har gott om utrymme i bostaden brukar vettiga gästrum vara en bristvara. Gillestuga eller en kombination med rum för datorspel eller för träning är också smarta förslag. Spadel med jacuzzi och bastu – ja varför inte? Eller helt enkelt en extra lägenhet för uthyrning med pentry och badrum. Ta upp en egen ingång och hyr ut till någon behövande eller använd som bostad för familjens unga vuxna. Eller svärfar.

Planera för att renovera källare i Stockholm

Idéerna kan ibland vara större än de faktiska utrymmena men med rätt rådgivning kan man lösa det mesta. Gratishjälp från en kompetent konsultfirma gör ofta att man får en mer klar bild av vad som är möjligt. När man får ett bollplank kan man också själv få mer klarhet i vad man egentligen är mest intresserad av och vad som är möjligt att genomföra. Det mesta fungerar om bara viljan finns.

När man ska renovera källare i Stockholm hjälper konsultfirman till från första början. Man bidrar med idéer och planering. När det är klart hjälper man till med att hitta en lämplig byggfirma som kan klara av projektet. Då offerten accepterats börjar den riktigt roliga delen med själva det praktiska arbetet. Sedan har ditt hem större bostadsyta och en fantastisk tillgång med inredd källare.