Kategorier
Golv

Djurvänlig golvslipning i Stockholm 

Vid golvslipning i Stockholm får man ta hänsyn till husdjuren, så att de inte blir rädda för ljud och lukter. Hunden kan tillfälligtvis få vara hos en bekant. 

Det kan vara hundar och katter som själva har satt sina märken i golvet, och efter många års slitage behöver trägolvet slipas om. Hänsyn till djuren är alltid en viktig fråga för husse och matte, och när du ska göra en golvslipning i Stockholm bör du fråga dig hur hunden kommer att reagera. 

Det är många främmande röster, ljud och lukter när golvet slipas om. Hunden kan bli rädd för ett ihållande oväsen, och det kan därför vara lämpligt att lämna bort sina husdjur till någon släkting eller bekant under tiden renoveringen pågår. Det är ju ganska sällan man behöver göra en golvslipning, men det blir snyggt i bostaden, så det är absolut värt besväret. 

Anlita ett proffs på golvslipning i Stockholm, så gör de ett snabbt och effektivt arbete. Men sedan ska golvet ha en ny yta, och när det lackeras kan det vara dofter som sprider sig i bostaden. Olika kemikalier kan påverka djuren, så håll dem utanför eller åtminstone i ett annat rum. 

Golvslipning ger trivsel 

När du tar hänsyn till dina husdjur mår du också bra själv, och hunden eller katten kan vara din käraste vän. Det hindrar inte att du vill hålla snyggt i din bostad och du är säkert noga med att hålla rent i burar och se till att djuren har fräscht vatten och gott om mat. Det går att kombinera hög hygien med många husdjur, bara man gör på rätt sätt. 

När hunden kommer hem igen efter utförd golvslipning i Stockholm, har den sluppit bli skrämd av höga ljud och buller. Det är lika viktigt som att skydda djuren från höga ljud på nyårsafton. Allt kan inte bli perfekt, men du gör så gott du kan som husse eller matte för att din lilla älskling ska trivas. 

I många lägenheter finns det innekatter, och kanske bor du i ett höghus där det är omöjligt för djuren att själva gå ut. En kattlåda måste då hållas minutiöst välskött, så att det knappt märks att det finns katter där. Givetvis blir det ändå klösmärken i en bostad, och den som har haft en hundvalp vet hur lätt det händer att djuret gnager på golvlisten. Som väl är kan allting repareras och en golvslipning i Stockholm är en perfekt restaurering av alla gamla märken.

Du får dammfri golvslipning i Stockholm 

Sedan väljer du den ytbehandling som passar bäst för just ditt golv. Golvsliparen kan ge dig goda råd om vilket lack eller vax som kan passa. Då får golvet en slät och vacker yta som är lätt att hålla ren och som är motståndskraftig mot tassar och de små olyckor som kan hända då och då när man har husdjur.

Med golvslipning i Stockholm håller du din bostad i bästa skick, och det höjer också värdet på lägenheten att den är välskött. Inte minst för din egen trivsel och bekvämlighet är det härligt att få snygga golv. Du kanske till och med vill investera i lite nya möbler och en snygg matta. När du slipper se repor och missfärgningar får rummet ett stort lyft. 

Kanske oroar du dig för att det kommer att yra slipdamm i hela huset om du beställer en golvslipning. Det behöver du inte oroa dig för alls, för moderna slipmaskiner suger in dammet direkt. Du får förstås plocka undan möbler och elektronik från rummet, men du kan se fram emot en dammfri golvslipning i Stockholm som kommer att försköna ditt hem betydligt.